Pakban Loading Logo

گروه صنایع غذایی پاکبان

wWw.pakban.ir

پاستا با سس اسفناج

پاستا با سس اسفناج یک غذای خوشمزه و سالم است که می‌توانید به راحتی در خانه تهیه کنید. در ادامه، طرز تهیه این غذای لذیذ را آموزش خواهیم داد.

Pasta with spinach sauce
Pasta with spinach sauce

مواد لازم:

  • 250 گرم پاستا (نوع دلخواه، مثل فتوچینی یا پنه)
  • 250 گرم اسفناج تازه
  • 1 عدد پیاز کوچک (خرد شده)
  • 2 حبه سیر (خرد شده)
  • 100 میلی لیتر خامه یا شیر
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • پنیر پارمزان رنده شده (اختیاری)
  • کمی جوز هندی (اختیاری)

طرز تهیه:

مرحله اول (پخت پاستا):

در یک قابلمه بزرگ آب را به جوش بیاورید و مقداری نمک به آن اضافه کنید. سپس پاستا را طبق دستور روی بسته بپزید تا نرم شود. بعد از پخت، آن را آبکش کرده و کنار بگذارید.

مرحله دوم (تهیه سس اسفناج):

در یک تابه بزرگ، روغن زیتون را گرم کنید.

  • پیاز خرد شده را به تابه اضافه کنید و تا زمانی که نرم و طلایی شود تفت دهید..
  • سیر خرد شده را اضافه کرده و برای چند دقیقه دیگر تفت دهید تا عطر آن آزاد شود.
  • اسفناج تازه را به تابه اضافه کنید و بگذارید تا کمی نرم شود. این کار معمولا چند دقیقه طول می کشد.
  • پس از اینکه اسفناج نرم شد، خامه یا شیر را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید. اجازه دهید چند دقیقه روی حرارت ملایم بجوشد تا غلیظ شود. برای تهیه خامه پاکبان و شیر کم چرب پاکبان کلیک کنید.
  • نمک، فلفل و جوز هندی (در صورت استفاده) را به مخلوط اضافه کنید.

مرحله سوم (ترکیب پاستا با سس):

پاستای آبکش شده را به تابه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تمام رشته های پاستا با سس پوشانده شوند.

مرحله چهارم (سرو):

پاستا با سس اسفناج را در ظرف سرو بریزید و در صورت تمایل با پنیر پارمزان رنده شده و چند پر ریحان تزئین کنید.

 

این غذا بسیار خوشمزه است و می توانید آن را با سالاد سبزیجات یا نان تازه سرو کنید. نوش جان!

در صورتی که علاقه مندید در مورد خواص بی نظیر پاستا با سس اسفناج بدانید کلیک کنید.